Житель Тернопільщини, який потрапив до сотні найкращих піцайол світу, розповів історію свого успіху
Один із сотні. Піцайоло з Чорткова Віталій Колошиць повернувся з фестивалю піци, який проходив в італійській Пармі. Там він ввійшов у сотню кращих піцайол світу.
Фестиваль тривав 2 дні – з 9 до 11 квітня. Змагалися 1200 піцайол з 44 країн світу. Віталій Колошиць не приховує емоцій та каже, що для нього це дуже почесно представляти не лише рідне місто, а й цілу країну. Зі змагань піцайоло привіз кілька нових рецептів піци, які хоче освоїти. Віталій живе і працює у Чорткові. Піцу навчився пекти в Італії, де він тривалий час мешкав. Сьогодні він знаний піцайоло на Тернопільщині. Нерідко приїжджає до файного міста, аби дати кілька майстер-класів. Чоловік мріє в майбутньому відкрити власну піцерію.