Готуємо швидко і смачно: пиріг з гарбуза
Швидкий пиріг з гарбузом приготується без клопоту, якщо правильно вибрати компонент для наповнення. Гарбуз повинна бути щільною, солодкої, не водянистою. Перед застосуванням овоч потрібно відварити, протушкувати або запекти до м’якості, потім шматочки подрібнюють або роблять пюре, додають в тісто або застосовують для начинки.
Інгредієнти:
- гарбузова м’якоть – 600 г;
- манка – 200 г;
- яйце – 1 шт.;
- цукор – 150 г;
- кисле молоко – 100 мл;
- розпушувач.
Приготування
Манку залити кислим молоком, залишити на 20 хвилин.
Відварити гарбузову м’якоть, охолодити пробити блендером.
Збити яйце з цукром, додати манку і гарбуз.
Вилити тісто в промаслений форму, випікати 45 хвилин при 180.