Другий тиждень Великого посту: чим більше страв – тим кращий достаток
 
                    					
					
					 Триває Великий піст. Для вірян цей час – серйозний крок на зустріч до пізнання Бога, очищення власної душі і тіла.
Триває Великий піст. Для вірян цей час – серйозний крок на зустріч до пізнання Бога, очищення власної душі і тіла.
На другому тижні цього процесу організм має повністю звикнути до поновленого раціону харчування.
Це як рубіж між тим, як людина жила до початку посту і тим, що їй буде ще потрібно пройти.
Другий тиждень посту ззовні нічим не відрізняється від першого – ті ж само обмеження в продуктах харчування, внутрішній настрій на покору і послух у всьому.
Календар харчування на кожен день другого тижня Великого посту має такий список дозволених продуктів:
| 2 тиждень | |
| Понеділок | Хліб, горіхи, мед, сирі овочі, фрукти | 
| Вівторок | Варена їжа рослинного походження без додавання масла | 
| Середа | Хліб, сирі фрукти і овочі, горіхи, мед | 
| Четвер | Варена їжа рослинного походження без додавання масла | 
| П’ятниця | Харчування як і в Середу | 
| Субота | Хліб,олія, вино без додавання спирту, варена їжа рослинного походження | 
| Неділя | Харчування як і в Суботу | 
Другий тиждень Великого посту 2018: що кажуть у народі
За народним повір’ями, у четвер другого тижня Великого посту господиня весь день повинна займатися готуванням їжі, чим більше страв жінка приготує – тим кращий достаток буде в домі.
До Другої седмиці Великого посту потрібно давати милостиню усім нужденним і не відмовляти в допомозі тим, хто немічний і слабкіше за нас фізично та емоційно.

 
							 
							 
							 
							 
																								 
																								 
																								



 
																																		 
																																		 
																																		 
																																		 
																																		 
																																		


 
																								