Випікаємо у суботу: Гарбузовий кекс з маком
Як приготувати гарбузовий кекс із маком?
Інгредієнти:
- Вершкове масло розтоплене – 175 г.
 - Мед – 140 г.
 - Яйце – 1шт.
 - Гарбуз – 250 г.
 - Тростинного цукру – 100г.
 - Борошно – 350 г.
 - Розпушувач – 1 ч.л.
 - Імбир – 1 ч.л.
 - Мак (попередньо обсмажений) – 50 г.
 
Спосіб приготування:
1.Розігрійте духовку до 180 градусів.
- Змастіть маслом форму для кексів.
 - Збийте масло з яйцем і цукром, додайте мед, перемішайте.
 - Додайте гарбузове пюре, імбир і мак, перемішайте до однорідності.
 - В окремій мисці просійте борошно з розпушувачем, частинами введіть в тісто і перемішайте, поки маса не стане однорідною консистенції.
 - Перелийте тісто в форму і поставте в духовку на 60 хвилин.
 
Смачного!







