Випікаємо у суботу: Гарбузовий кекс з маком
Як приготувати гарбузовий кекс із маком?
Інгредієнти:
- Вершкове масло розтоплене – 175 г.
- Мед – 140 г.
- Яйце – 1шт.
- Гарбуз – 250 г.
- Тростинного цукру – 100г.
- Борошно – 350 г.
- Розпушувач – 1 ч.л.
- Імбир – 1 ч.л.
- Мак (попередньо обсмажений) – 50 г.
Спосіб приготування:
1.Розігрійте духовку до 180 градусів.
- Змастіть маслом форму для кексів.
- Збийте масло з яйцем і цукром, додайте мед, перемішайте.
- Додайте гарбузове пюре, імбир і мак, перемішайте до однорідності.
- В окремій мисці просійте борошно з розпушувачем, частинами введіть в тісто і перемішайте, поки маса не стане однорідною консистенції.
- Перелийте тісто в форму і поставте в духовку на 60 хвилин.
Смачного!