Військова кухня в одній із тернопільських бригад на передовій більш нагадує ресторанну, ніж польову
Не гiрше, як в ресторанi, – кухар тернопiльської бригади створює на передовiй кулiнарнi шедеври.
Як розповiла у Facebook мiсцева журналiстка Iванна Гошiй, хлопцям неабияк пощастило iз кухарем. Ранiше Михайло працював технологом у молочнiй галузi, начальником сирцеху. Зараз же готує для наших захисникiв.
Красиву нарiзку, апетитнi бутерброди i салати, що на фото, готували для бригади на свято. Але i щоденне меню у них таке, що не кожна господиня в тилу може похвалитись, додає жiнка.
“Кухня на фронтi – вiдповiдальна справа. Ситий солдат – сильний солдат, – каже головний кухар пiдроздiлу Михайло. – Якщо вiйськовий нагодований, то не мерзне, у нього нема зайвих думок, може зосередитися на виконаннi бойового завдання. Готуємо домашнi страви – борщi, супи, вареники, голубцi, фаршированi перцi, кулешу зi шкварками, котлети, салати… Сьогоднi на обiд – бограч i вареники. Продуктiв вистачає, держава забезпечує, велика вдячнiсть також нашим волонтерам”.