Тернополянин підрахував, що їжа в ресторані дешевша, ніж вдома
В Сільпо стало дорожче ходити аніж до ресторану. Хтось в неті недавно справедливо зауважив, що раніше ніфіга коштувало п’ятсот гривень, а зараз тисячу.
Сама доля, влаштувавши девальвацію, підсовує нам шанс стати епікурами і бонвіванами, мігрувати від закладу до закладу і насолоджуватись життям. Бо супермаркети строго проіндексували свої ціни, а кафешки не змогли, в силу конкуренції.
Взагалі, оцей щоденний пошук і вибір їжі дуже втомлює.
Якщо у майбутньому винайдуть таблетку, ковтнувши котру можна буде тамувати голод на цілий тиждень – я за. Але мені з чорничним смаком, будь ласка.
Володимир ГЕВКО, ПРОте