Сир від “Семеро козенят”: як відбувається процес виготовлення
Для кожного виду сиру цей процес особливий. Головне — повна вiддача виготовленню та вкладання любовi у продукт.
Спершу вже пiдготовлене молоко має згорнутися. Далi цю масу вiдцiджують та переходять до формування. Наступний етап — сироварiння, де сировар нагрiває продукт, пiсля чого витягує “сирнi нитки”. Майбутньому сиру також надають форму та залишають дозрiвати.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фермерський молочно-вершковий сир з духмяним ароматом французьких спецiй: унiкальна рецептура ТМ “Семеро Козенят”
«СЕМЕРО КОЗЕНЯТ» – з любов‘ю та для здоров‘я!
Нагадаємо, що ТМ “Семеро Козенят” з Тернопiльщини безкоштовно доставляє продукцiю по Українi.