Страви до Посту: паштет із червоної сочевиці
Простий варіант закуски на щодень.
сочевиця червона | 190 г. |
Цибуля | 1 шт. |
майоран сушений | 0,5 ч.ложки |
оцет бальзамічний | 2 ч.ложки |
сіль, перець | |
олія соняшникова чи оливкова | 2 ст.ложки |
Соцевицю заливаємо 375 мл води і проварюємо до готовності. Вона має бути м’яка, але не розваритись.
Цибулю смажимо кубиками на олії до золотистого кольору. Додаємо до сочевиці. додаємо майоран, сіль, перець і оцет і перебиваємо блендером до однорідності! Все готово Паштет треба споживати холодним.
В оригінальному рецепті в паштет також додавали кілька шматочків в’ялених помідорів. думаю, це було б прекрасно, але я не мала. Тож ви можете таки додати і поділитись враженнями.