Понад 45 тисяч тонн цукру уже виготовили на Тернопільщині

Близько 3 тисяч тонн цукру виробляють щодня на Тернопіллі. Наразі встигли переробити 428 тисяч тонн буряків, з яких виготовили 48 тисяч тонн цукру.
В обласній держадміністрації наголосили, наш край є столицею сільського господарства у цій галузі. Тому важливо поступово відновлювати роботу переробного комплексу цукрових заводів і, таким чином, повертати колись втрачені потужності.
Успішний приклад для наслідування показує, зокрема, підприємство «Радехівський цукор» у Хоросткові.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто зрубав дерев на 37 тисяч гривень у Тернополі мають встановити правоохоронці
Там нині працюють майже 260 людей, які отримують зарплату у середньому 15-17 тисяч гривень.
Це один із найкращих результатів щодо показників середньої заробітної плати в регіоні, наголосили в ОДА.