Новий рецепт сала, запеченого у фользі в духовці: такої смакоти ви ще не їли
Так, якщо ви любителі сала, ласкаво прошу, покуштувати його за цим рецептом.
Ви не пошкодуєте, ні на хвилинку. Складові:
– 1 кг сала
– майонез 200 грам
– 5 зубків часнику
– 20 грам кропу
– 2 ст.л. солі
– 1 ч. л. перцю
– 1 ст. л. паприки
– 3 лаврові листки
Покроковий рецепт:
1. Зробіть на салі неглибокі надрізи, посоліть, поперчіть, і посипте паприкою.
2. У майонез додайте подрібнений часник, зелень кропу.
3. Соусом змастити шматок сала з усіх боків, як-би втираючи його.
4. Зверху покладіть подрібнений лавровий лист,
5. Відразу загорніть сало в фольгу і покладіть в холодильник на 1 годину.
6. Потім не розплющуючи фольги, відправте сало в розігріту до 180ºС духовку на 40-45 хвилин.
7. Дайте охолонути салу в фользі, і можна їсти.
8. З чорним хлібом, виходять прекрасні бутерброди, і ні з якою покупною ковбасою не порівняти.
Смачного!