Найкраще морозиво – домашнє: приготуйте кавуновий сорбет
Аби приготувати кавуновий сорбет власноруч, ми підготували покроковий рецепт морозива.
Сезон кавунів у розпалі, але хочеться урізноманітнити меню? Вашій увазі пропонуємо приготувати кавуновий сорбет. Це дуже просто, смачно й корисно. Зберігайте чудову ідею для охолоджуючого десерту.
Оскільки до нас суне 40-градусни спека, освіжаючі напої, фрукти та холодні десерти актуальні, як ніколи. Для любителів кавунів усе просто, адже він і спрагу тамує, і охолоджує, і має відмінний смак у поєднанні з морозивом.
Тож аби урізноманітнити споживання кавуна, варто приготувати з нього сорбет.
Покроковий рецепт
Інгредієнти:
3 чашки (1 чашка – 250 мілілітрів) замороженого кавуна;
2/3 чашки кокосового молока;
2 чайних ложки соку лайма (за бажанням);
Свіжа м’ята (за бажанням).
Спосіб приготування:
Кавун наріжте кубиками, а після цього відправте у морозилку (якщо ви спочатку зробите морозиво, а потім заморозите, то у вас вийде розсипчастий лід, що теж смачно, але не так красиво й не так зручно їсти).
Після заморозки, все, що вам потрібно, – змішати всі інгредієнти в блендері. За бажанням можна додати свіжу м’яту, базилік або сік лайма.
Перемішайте все до однорідного м’якого стану і можна подавати (решту поставте у морозилку).