Кулінарний шедевр: смачні і креативні рецепти фаршированих яєць
Фаршировані яйця – це страва, яка стане в нагоді кожній господині і збагатить будь-яке меню. УНІАН поділиться рецептами найсмачніших фаршированих яєць.
Яйця, фаршировані тунцем.
Саме для цього рецепта потрібні:
- 6 яєць;
- банка консервованого тунця;
- столова ложка майонезу;
- мелений перець.
Зварені яйця слід спершу охолодити і очистити від шкаралупу. Потім ретельно поділити їх на 2 частини (поздовж) і вийняти жовтки. З відцідженого тунця слід злити надлишкову рідину, а потім додати його в мність до жовтків, посипати їх перцем та полити майонезом. За допомогою виделки все це треба ретельно розтерти до однорідності, і отриману масу використовувати для начинки білків.
Яйця, фаршировані грибами
Для нього знадобляться:
- 7 яєць;
- 5 печериць;
- одна головка лука;
- по 3 ст. л. майонезу і рослинного масла;
- по півтори чайних ложки солі і перцю.
Яйця спочатку треба зварити та зачекати, поки вони охолонуть, і поділити їх навпіл. Жовтки відділити і покласти в окрему ємність.Порізати дрібненько цибулю і обсмажити. Дати охолонути і відправити до жовтків. На цьому етапі поперчити і підсолити.Гриби помити і обдати окропом, порізати невеликими шматочками і просмажити. Їх потім висипати до цибулі з жовтками, заправити майонезом, перемішати і начинити білки.
Фаршировані яйця з сиром
Потрібно взяти:
- 4 яйця;
- 60 г твердого сиру;
- трохи солі та перцю;
- 2 зубчики часнику;
- 2 ст. л. майонезу.
Спочатку варимо яйця. Після того, як вони охолонуть, слід їх очистити, розрізати на половинки і відокремити жовтки від білків.У мисці розчавити жовтки, видавити через часничницю до них часник, додати мілконатертий сир, перець, майонез, сіль. Отриманим міксом нафарширувати яйця.
Фаршировані яйця печінкою
Для приготування потрібні.
- 7 яєць;
- 300 г курячої печінки;
- велика цибулина;
- майонез і трохи гірчиці.
Почнемо з печінки: спочатку вам потрібно ретельно помити її, потім нарізати на дрібні кубики і обсмажити на сковороді під кришкою. При цьому, не забудьте додати дрібно нарізану цибулю під час смаження. Після приготування, перемолоти печінку через м’ясорубку.Варені круто яйця почистити і розрізати на навпіл. Жовток і білок розділити.У розтерті жовтки додайте печінку, майонез і гірчицю. Помістіть усі складові в одну миску і ретельно перемішайте, потім використовуйте для начинки яєць.
Фаршировані яйця з оселедцем
Потрібно:
- 100 г філе оселедця;
- 40 г вершкового масла;
- 4 жовтки;
- півголовки цибулі.
Спочатку пропустіть оселедець та цибулю через блендер, а потім переложіть отриману суміш у велику миску. Додайте масло та жовтки, після чого ретельно розтерті всі інгредієнти, щоб отримати начинку для яєць.