«Хрусткі рецепти»: грінки із яйцем і сиром
Грінки – популярна закуска, окрім того, це чудовий спосіб корисної і безвідходної утилізації зачерствілого хліба, який у такому вигляді і їсти вже не хочеться, проте і викинути його шкода.
Інгредієнти:
- 2 скибочки білого хліба,
- 1 яйце,
- 50 мл молока,
- 30 г твердого сиру,
- 1 ст. ложка вершкового масла,
- 1 ст. ложка борошна,
- зелень (кріп, петрушка),
- чорний мелений перець за смаком,
- сіль за смаком.
Приготування:
З’єднай яйце, молоко, борошно і тертий сир. Суміш посоли, поперчи і гарно перемішай.
Вмочи скибочки хліба в паніровку і обсмаж грінки на вершковому маслі з обох боків до золотистого кольору.
При подачі посип грінки подрібненою зеленню.