Готуємо у піст: салат із капусти з яблуком та селерою
Вітамінний, легкий та корисний салат з білокачанної капусти. Яблуко та селера додають соковитості та смаку.
Інгредієнти
капуста білокачанна | 400 г. |
корінь селери | 100 г. |
яблука | 2 шт. |
олія | 2 ст.ложки |
сіль | |
сік лимона (або лайма) | 2 ст.ложки |
цукор (неповна чайна ложка) | 1 ч.ложка |
зелень за смаком | |
Приготування:
Капусту тоненько нашаткувати, злегка присолити та перетерти руками, щоб стала м‘якою.
Заправити цукром і соком лимону.
Дати настоятися, хвилин 15-30.
Додати нарізані соломкою яблука (попередньо очищені від шкірки та насіння) і корінь селери, подрібнену зелень.
Заправити олією і сіллю за смаком.