Як приготувати соковиту курячу грудку з сиром і помідорами

На сторінці «Марина Дієтолог Онлайн» з’явився рецепт приготування курячої грудки з сиром і помідорами.

Фото: Марина Дієтолог Онлайн.
Інгредієнти
- куряча грудка – 4 шт.;
- сир твердий – 100 г;
- помідори – 2 шт.;
- олія рослинна – 1 ст. л.;
- соєвий соус – 2 ст. л.;
- часник – 2–3 зубчики.
Приготування
У рецепті зазначено:
«На грудках зробити надрізи у вигляді кишеньок, помідори та сир порізати тонкими скибочками, у кожну кишеньку в курці покласти часточку помідора та шматочок сиру. Зробити соус: змішати олію, соєвий соус і часник. Змастити соусом начинені грудки. Випікати за 200 °C близько 30 хвилин».
Щоб м’ясо залишалося соковитим, радять спочатку накрити форму фольгою, а за 10 хвилин до завершення приготування її зняти, щоб курка підрум’янилася.
Спробуйте приготувати також: Рецепт соковитої свинячої корейки з айвою, яблуками та пряними травами.