Страва без солі: до вашої уваги печериці з фетою і часником
Останнiм часом я дуже полюбив печерицi. З ними все дуже просто – можна купити в будь-якому супермаркетi, легко приготувати i результат завжди чудовий. Якщо пам’ятаєте, ми вже готували крем-суп i iкру з печериць.
Сьогоднi я пропоную приготувати просту i дуже смачну закуску – печерицi з фетою i часником. Я раджу використовувати тiльки капелюшки грибiв, тому що вони бiльш нiжнi i виглядають дуже екзотично.
ЯК ПРИГОТУВАТИ ПЕЧЕРИЦI З ФЕТОЮ
IНГРЕДIЄНТИ
400 г печериць
200 г фети
2 зубчики часнику
5 гiлочок петрушки
1 ст. л. оливкової олiї
чорний свiжомелений перець до смаку
ПЕЧЕРИЦI З ФЕТОЮ I ЧАСНИКОМ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ
КРОК 1
Розiгрiйте духовку до 180 градусiв. Печерицi помийте i вiдокремте нiжки вiд капелюшкiв. Нiжки нам не знадобляться, але ви можете додати їх у суп або печеню. Викладiть капелюшки грибiв на деко, застелене пергаментом, полийте оливковою олiєю i запiкайте в духовцi 15-20 хвилин. Дiстаньте з духовки i дайте охолонути.
КРОК 2
Часник почистiть i дрiбно порубати. Змiшайте в мисцi фету з часником i посiченою петрушкою. Додайте запеченi капелюшки грибiв i трохи перемiшайте. При бажаннi додайте трохи свiжемолотого перцю.
Готувати – це просто!