Понад 30 страв з картоплі приготували курсанти Тернопільського коледжу
Вразили різноманіттям навіть керівника Тернопільського професійного коледжу із посиленою військовою і фізичною підготовкою Вадима Ластовицького.
В рамках тижня професії «кухар, кондитер» у ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою», що у Збаражі на Тернопільщині, курсанти відпрацьовували та презентували свої вміння у приготуванні кулінарних страв.
Про це розповів начальник коледжу Вадим Ластовицький.
– Не знаєте, що приготувати в піст, нема сил на складний рецепт чи, навпаки, є натхнення зробити щось особливе? Як добре, що у нас є картопля. Бо вона виручає завжди, особливо коли під рукою чимало перевірених рецептів.
Сьогодні в розрізі тижня предмету з спеціальності «кухар». Наші курсанти приготували страви виключно з картоплі.
Насправді був вражений різноманіттям та для себе відкрив багато чого нового.
Курсанти серверували столи, проводили демонстрацію хлібобулочних виробів та страв з картоплі, давали майстер-класи з приготування традиційних українських страв, готували виставку страв з можливістю безпосередньої дегустації та оцінки глядачами.
До слова, у коледж радо приймають учнів, які завершили 9-й клас.