Ідеально стушкована капуста: секрети кулінарної майстерності
Тушкована капуста — одна з найбільш улюблених страв нашої кухні, яку готують як у дитячих садках, так і в ресторанах. Але не всім до вподоби аромат, що супроводжує цю страву під час приготування. І справді, тушена капуста може мати відверто неприємний запах, особливо якщо використовується старий овоч.
Як зберегти приємний аромат під час тушкування капусти на сковороді? Один з варіантів — спробувати додати гірчицю і мед. Ось, що знадобиться для цього:
- змішати інгредієнти в рівних пропорціях;
- додати до них трошки води, якщо суміш вийшла дуже густою;
- влити суміш гірчиці і меду в капусту;
- тушкувати капусту під закритою кришкою до готовності.
Тушкована капуста з медом і гірчицею збереже свою форму і принесе чудовий аромат. Гірчиця додасть гостроти, а мед згладить різкий смак капусти, роблячи його цікавішим.
Щоб покращити смак тушкованої капусти, спробуйте додати кардамону та коріандру. Ці спеції не лише збагатять смак, але й нададуть капусті унікальний аромат.