Готуємо ароматний суп з копченою куркою і плавленим сирком
Ароматний суп з копченою куркою і плавленим сиром. Що потрібно?
- копчене стегенце – 300 гр
- плавлений сир – 3 стол. ложки
- картопля – 3 шт
- морква – 1 шт
- ріпчаста цибуля – 1 шт
- зелень кропу – для подачі
- сіль і спеції – за смаком
- рослинне масло – для смаження
Рецепт приготування
Зварити стегенце, вийняти з бульйону розібрати на волокна і перекласти назад в бульйон;
Далі додати нарізану кубиками картоплю і дрібно нарізану моркву (або натерти на тертці);
Ріпчасту цибулю обсмажити до золотистого кольору і додати в суп;
Слідом плавлений сир;
Варити на маленькому вогні хвилин 15 – 20 і більше до готовності і повного розчинення сиру;
При подачі посипати дрібно нарізаним кропом або іншою красивою зеленню.
Смачного!