Чим поласувати своїх рідних на сніданок: Рецепт ніжних та смачних сирників
Здається, сирники – це така проста страва, але часто вони не виходять. Іноді вони розтечуться на сковороді, іноді скоринка відлітає, якщо ви їх перевертаєте, а інколи вони виглядають гарними ззовні, але всередині залишаються сирими. Тому ми підготували для Вас ідеальний рецепт.
Для приготування Вам потрібно буде:
- Сир жирний – 500 г
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 4 ст. л.
- Борошно – 5-6 ст. л. (3-4 ст. л. – у тісто, решта – для панірування)
- Олія для смаження
Для сирників рекомендується використовувати жирний сир, але який не є занадто вологим. Потім сир необхідно добре розтерти виделкою та додати яйце і цукор, ретельно перемішавши.
За бажанням, до сирної маси можна також додати, родзинки, курагу, шоколад і т.д.
Вологими руками беремо сирну масу і формуємо із неї кульки. Кожну кульку приплюснути та обваляти в борошні з обох сторін, а потім розмістити їх на дошку або тарілку.
На добре розігріту сковороду, змащену олією, кладемо сирники і смажимо до золотистої скоринки з обох сторін на невеликому вогні.